Солскяер изуми - сравни Алексис Санчес с бутилка кетчуп


Солскяер изуми - сравни Алексис Санчес с бутилка кетчуп
Снимка: Getty Images/Guliver

2484 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Сослкяер направи интересно сравнение за своя нападател Алексис Санчес. Той обясни защо според него чилиецът се намира в много слаба форма през настоящия сезон.

"Мисля, че той е много добър и много талантлив играч. Но, разбира се, много неща могат да се обсъдят и коригират. Вие видяхте в мача с Фулъм, когато той имаше момент, че беше много бърз с топката и работи енергично с нея. Ако беше вкарал, сигурен съм, че щеше да изпита облекчение. Така всичко проработва, когато преминеш през сегментите, в които не успяваш да стигнеш до своите стандарти", коментира норвежкият специалист.

НЕЛЕПА ГЛУПОСТ Е ПРИЧИНАТА ЗА СЛАБАТА ИГРА НА САНЧЕС СРЕЩУ ПСЖ

"Знаем, че в негово лице ние имаме един много добър играч. Това е като бутилка с кетчуп. От нея дълго време нищо не потича, но след това потича изведнъж, и то обилно. Алексис може да играе още дълги години. Той е в Манчестър Юнайтед само от година. Аз съм тук от два месеца и първоначално той беше контузен, така че не е честно да очакваме той веднага да заиграе. Сигурен съм, че до края на сезона ще видим най-добрата му версия", допълни Сослкяер. Междувременно стана ясно, че клубът може да бъде продаден за рекордна сума. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички