Солскяер хареса пореден младок


Солскяер хареса пореден младок
Снимка: Getty Images/Guliver

15470 0

Манчестър Юнайтед се интересуват от халфа на Бенфика Жедсон Фернандес съобщава Скай Спортс. Полузащитникът е една от трансферните цели на „червените дяволи“ по време на януарския трансферен прозорец.

20-годишният португалски национал не е взел участие в нито един от последните 7 срещи на Бенфика, след като отпадна от стартовия състав на треньора на „орлите“ Бруно Лаже. Представители на играча съобщават, че от Острова е пристигнала оферта, според която Манчестър Юнайтед ще се опитат да вземат под наем играча и след това евентуално да го купят за 34 милиона евро. Освобождаващата клауза на Фернандес е 102 милиона паунда, но от Бенфика са наясно, че няма да получат такава сума за играч, който не е титуляр в отбора.

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че отборът ще отправя оферти само за тези играчи, които се вписват в дългосрочните планове за развитие в клуба. А ето към кои други играчи се е насочил Юнайтед на трансферния пазар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички