Скоулс за Лукаку: Не мисля, че Манчестър Юнайтед може да спечели титлата с него


Скоулс за Лукаку: Не мисля, че Манчестър Юнайтед може да спечели титлата с него
Снимка: Getty Images/Guliver

1430 0

Легендарният бивш играч на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс нападна остро нападателя на тима Ромелу Лукаку. Белгиецът пристигна на "Олд Трафорд" през лятото на 2017 година от Евертън. Тогава "червените дяволи" броиха 75 милиона паунда, като до сега голаджията има 31 попадения в 62 мача.

"Не съм сигурен, че Манчестър Юнайтед някога ще успее да спечели титлата с него. Не мисля, че играта му извън наказателното поле е добра. Също така не съм сигурен, че той работи достатъчно упорито, но все още е млад и до сега не веднъж ни е показвал силна игра. Той е бърз, силен е, но е поредният футболист в Манчестър Юнайтед, който показва липса на увереност. 

Не мисля, че той осъзнава колко добър може да бъде. Той има нужда от помощ, защото кой друг сега може да играе на върха на атаката в Юнайтед. Когато аз играех, в тима имахме четирима играчи на този пост - Анди Коул, Теди Шерингам, Оле Гунар Солскяер и Дуайт Йорк. Нормално беше един или двама от тях да не са в най-добра форма, но винаги имаше кой да ги замести", сподели Скоулс пред "ESPN".

Наскоро английските медии писаха, че Юнайтед може да има нов собственик, тъй като арабски принц се интересува от клуба. Собствениците - семейство Глейзър, веднага обаче коментираха тази новина. Вижте какво споделиха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички