Моуриньо ще бъде наказан от ФА за нецензурен език


Моуриньо ще бъде наказан от ФА за нецензурен език
Снимка: Guliver/GettyImages

1209 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще бъде наказан от Футболната асоциация на Англия за употребата на нецензурен език след края на двубоя с Нюкасъл на 6 октомври. Португалският наставник отправи нелицеприятни реплики след последния съдийски сигнал към телевизионните камери и това не убягна на ФА.

Асоциацията ще разследва случилото се след края на двубоя на "Олд Трафорд" и заяви в изявление днес следобед: "Жозе Моуриньо ще бъде наказан за употребата на нецензурен език след мача с Нюкасъл на 6 октомври 2018 година. Той разполага с време до 18:00 във вторник, за да обжалва обвинението".

В последните няколко седмици Моуриньо и Юнайтед определено изживяват тежък период и в медиите се появиха информации, че португалският специалист ще бъде уволнен от клуба, независимо от резултата в мача с Нюкасъл. "Червените дяволи" все пак поеха глътка въздух след драматичния си обрат срещу "свраките", като точен в последната минута бе Алексис Санчес.

За 20-кратните шампиони на Англия предстои ново тежко предизвикателство в първия мач от деветия кръг, като Моуриньо се изправя срещу бившия си клуб Челси на "Стамфорд Бридж".

Наскоро се появиха и информации, че Юнайтед може да има нов собственик. Ето как коментираха семейство Глейзър тези информации

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички