Даниел Леви обясни защо се стигна до уволнението на Почетино


Даниел Леви обясни защо се стигна до уволнението на Почетино
Снимка: Getty Images/Guliver

5371 0

Президентът на Тотнъм Даниел Леви проговори за уволнението на треньора Маурисио Почетино. Аржентинецът водеше "шпорите" от 2014 година насам, но снощи беше уволнен, а на мястото му бе назначен Жозе Моуриньо.

"Бяхме изключително против такива промени, но това не е решение, което беше взето лесно или набързо от ръководството. За съжаление, домашните резултати в края на миналия сезон и в началото на този бяха изключително разочароващи. Ръководството трябва да взима трудни решения, а настоящото е още по-трудно, предвид многото запомнящи се моменти с Маурисио и неговия щаб. Но ние го правим в интерес на клуба", заяви Леви, цитиран от сайта на клуба.

"Маурисио и неговият екип завинаги остават част от нашата история. Изключително съм впечатлен от това как той премина през тежки времена на чужди терени, докато изграждахме стадиона си и от топлината и позитивизма, които той внесе в отбора. Трябва да благодаря на него и щаба му за приноса им. Те винаги ще бъдат добре дошли тук. Ние имаме талантлив отбор. Трябва да се презаредим и да се опитаме да направим добър сезон за нашите фенове", допълни клубният бос. А каква компенсация ще плати Тотнъм на Почетино и екипа му вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички