Селекционерът на Косово: Единственият начин да спреш Стърлинг е като му счупиш крака


Селекционерът на Косово:  Единственият начин да спреш Стърлинг е като му счупиш крака
Снимка: Getty Images/Guliver

1497 0

Селекционерът на Косово Бернард Шалан се пошегува, че единственият начин, по който отборът може да спре Рахийм Стърлинг, е като му счупи крака. Англия е в Прищина за първи път за последния двубой от евроквалификациите, като вече е ясно, че ще завърши на върха в група А.

Очаква се Стърлинг да започне като титуляр за гостуващия състав, след като не попадна в състава на „трите лъва“ за разгромния успех над Черна гора със 7:0 в четвъртък като наказание за спречкването си със защитника на Ливърпул Джо Гомес.

Шалан вярва, че завръщането на нападателя на Манчестър Сити е лоша новина за неговия отбор. "Със сигурност, това не са добри новини за нас. Стърлинг е един от най-добрите на своята позиция в света – видяхме още в първия мач срещу нас. Ще се опитаме да намерим решение, за да го спрем…или да му счупим крака", пошегува се швейцарският специалист.

"Предстои ни изключително тежък мач, изправяме се срещу отбор, който буквално прегазва съперниците си дотук в квалификационната група. За англичаните това е мач номер 1001, докато за нас 29-и – те са малко по-опитни от нас", приключи в типичен стил той.

А с какви думи Стърлинг е "запалил" скандала с Джо Гомес - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички