Саутгейт не успя да определи дали жребият на Англия за Евро 2020 е добър


Саутгейт не успя да определи дали жребият на Англия за Евро 2020 е добър
Снимка: Guliver/GettyImages

1589 0

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт призна, че не знае дали жребият на неговия тим за финалите на Евро 2020 е добър или не. "Трите лъва" попаднаха в една група с Хърватия, Чехия и победителя от плейоф С (Шотландия, Норвегия, Сърбия, Израел) след тегленето на жребия в Букурещ вчера.

"Ако можем да спечелим групата, ще държим съдбата си в собствени ръце. Трябва да сме уверени в способността си да се справим с всеки съперник. Никога не знам кое е добър жребий. Играли сме срещу поне два от отборите в групата и да играем на "Уембли" за нас ще бъде много специално. Нямаме търпение турнирът да започне. Знаем класата на халфовата линия на Хърватия.

Това ще бъде мач на най-високо ниво. В турнира има осем до десет топ отбора. Разликите са много малки. Ние трябва да приемем, че вече очакванията към нас са по-големи", допълни треньорът на Англия. Отборът на Англия е определян за един от фаворитите за титлата на Евро 2020, а предимството на тима е, че полуфиналите и финалът ще се играят на стадион "Уембли" в Лондон.

Всички групи на Европейското първенство по футбол вижте в тази статия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички