Сари: Не сме претенденти за титлата, Сити и Ливърпул са недостижими


Сари: Не сме претенденти за титлата, Сити и Ливърпул са недостижими
Снимка: Getty Images/Gulliver

1327 0

Селекционерът на Челси Маурицио Сари за пореден път остана скептично настроен към шансовете на "сините" да спечелят Висшата лига през този сезон. Според италианския специалист съставите на Манчестър Сити и Ливърпул превъзхождат неговия отбор и по всяка вероятност ще завършат по-напред.

"Мисля, че в момента в първенството има един отбор, който е над останалите - Манчестър Сити. След това има един много добър тим - Ливърпул. Със сигурност мърсисайдци ще са в топ 4. А след това вече има четири-пет състава, които ще се борят за участие в Шампионската лига - Челси, Арсенал, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и някой друг, защото обикновено има и изненади”, смята Сари.

След 12 мача в първенството Челси е без загуба до момента, като се намира на две точки от Ливърпул и четири от лидера Манчестър Сити. Въпреки това Маурицио Сари не желае неговият отбор да бъде определян като претендент за титлата в Англия през настоящия сезон.

По-рано през деня една от ключовите фигури в състава на Челси Н’Голо Канте преподписа със "сините" дългосрочно. По отношение на французина Сари сподели следното: "Н’Голо е много важен за нас в дефанзивен план, но трябва да подобри играта си в последните 20-25 метра. Даже може да вкарва много повече."

Междувременно стана ясно, че лондончани подготвят сума на приблизителна стойност 90 млн. долара за трансфер през зимата, който не би се харесал на Манчестър Юнайтед. Повече подробности може да откриете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички