Санчес прибирал зашеметяващите 5 млн. паунда в Юнайтед, само от бонуси


Санчес прибирал зашеметяващите 5 млн. паунда в Юнайтед, само от бонуси
Снимка: Getty Images/Guliver

2771 0

Медиите в Англия продължават да дълбаят около това колко добре финасово е бил възнаграден Алексис Санчес, въпреки че вече е в Интер. Чилиецът взимал по 5 млн. паунда под формата на бонуси при добро представяне по време на престоя си в Манчестър Юнайтед.

Според The Sun той е печелил по точно 4 920 011 млн. паунда в бонуси от добро представяне и авторски права през 2018. Това е средно по 1 млн. паунда на всеки отбелязан гол за тима от Манчестър извън седмичната заплата от 400 000 паунда в клуба. Сумата от близо 5 млн. паунда идва от Goodway Limited – компанията, която спомогна за преминаването му на „Олд Трафорд“.

Чилиецът не успя да оправдае очакванията към себе си на „Олд Трафорд“, след като пристигна от Арсенал през януари 2018. След размяната с Хенрик Мхитарян, Санчес изигра 45 мача за „червените дяволи“ в рамките на 18 месеца, отбелязвайки пет гола. Той премина в Интер под наем през лятото в опит да възроди кариерата си в Италия, където реализира и впоследствие бе изгонен в първия си старт за клуба при успеха над Сампдория с 3:1.

А къде можете да гледате двубоя между Партизан и Манчестър Юнайтед - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички