СНИМКИ: Салах се подигра на Рамос след тежката загуба и допинг скандала


СНИМКИ: Салах се подигра на Рамос след тежката загуба и допинг скандала
Снимка: Guliver/GettyImages

2701 0

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах и капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос продължават да поддържат своята авантюра, започнала след финала на Шампионска лига между двата отбора, завършил с триумф за "белия балет".

През последните дни испанският национал едва ли се наслаждава на своята игра, след като в последния мач Реал Мадрид претърпя тежка загуба от тима на Ейбар с 3:0, а освен това Рамос бе замесен и в употреба на допинг, за което разкри "Football Leaks".

Египтянинът, който е известен с кроткия си характер, този път реши да покаже повече емоции. Салах отбеляза гол в последния мач на "червените" при победата над Уотфорд, а веднага след това отпразнува попадението си в стил "Рамос", който по подобен начин отчита своята радост след гол.

Това естествено не остана незабелязано, като въпрос бе зададен дори на мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп, който бе попитан дали е видял въпросната ситуация. Социалните мрежи също побързаха да сравнят снимки между радостта на Салах след въпросния гол и празненствата на Рамос след своите попадения.

Междувременно стана ясно, че една от големите цели на Реал Еден Азар най-после ще бъде свободен да си тръгне от "Стамфорд Бридж". Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички