Рашфорд разкри своята "тайна" при дузпите след разгрома над Челси


Рашфорд разкри своята "тайна" при дузпите след разгрома над Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

3431 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е останал доволен от представянето на отбора си в двубоя срещу Челси от първи кръг на Премиършип. На "Олд Трафорд" тимът на Рашфорд спечели с 4:0, а нападателят отбеляза две от попаденията.

"Започнахме чудесно мача. През първото полувреме можеше да рискуваме малко повече, но нашата предпазливост може да се обясни с това, че играхме първи мач за сезона. През второто полувреме изглеждахме по-уверени в себе си, а физическата подготовка явно ни помогна", започна Рашфорд.

"Дузпите? Винаги следя внимателно действията на вратаря, но ако той не прави никакви движения, винаги бия в ъгъла, в който съм повече уверен. Вратарят на Челси е доста висок и такива удари са трудни. Гледах го по време на изпълнението и в неговия ход реших къде и как ще бия. Отборът ни работи доста добре. Притежаваме играчи, които са добри на контраатаки. Понякога грешим, но имаме много младежи, затова отборът ни работи още за обиграването", заяви Рашфорд.

Междувременно Маркъс Рашфорд "удари" по бившия си мениджър Жозе Моуриньо, възхвалявайки Оле Гунар Солскяер (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички