Рашфорд обеща на феновете това, което искаха да чуят


Рашфорд обеща на феновете това, което искаха да чуят
Снимка: Getty Images/Guliver

5015 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд заяви, че той и съотборниците му дават максимума от себе си по време на подготвителния лагер в Австралия, за да изчистят грешките от миналия сезон и да са готови за следващия.

"Червените дяволи" се представиха разочароващо във Висшата лига през миналата кампания, макар че достигнаха четвъртфиналите в Шампионската лига, но ще започнат новия сезон в повишени амбиции.

"Всички сме позитивно настроени, знаем, че миналия сезон не беше достатъчно добър, но вече сме го оставили зад себе си и работим по-здраво от всякога, за да не допуснем отново подобно нещо. Всеки поотделно и всички заедно като отбор трябва да поемем отговорност - ако го направим, имаме добър шанс да постигнем целите си", коментира младият английски национал.

В момента Юнайтед се подготвя в Пърт, Австралия, като след това предстоят лагери и в Сингапур и Китай. "Тренировките са доста тежки, но точно от това имаме нужда и ще сме в много по-добра кондиция за следващия сезон. Хубаво е, че мениджърът има време да работи с нас на терена и ние успяваме да научим нови неща", допълни Рашфорд, който в началото на месеца подписа нов дългосрочен договор с клуба.

Междувременно стана ясно, че Оле Гунар Солскяер е помолил Пол Погба да остане още един сезон (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички