Официално: Рашфорд подписа нов договор с Манчестър Юнайтед


Официално: Рашфорд подписа нов договор с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

5051 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд подписа нов договор с клуба, който ще го задържи на "Олд Трафорд" поне до 2023-та година. Новината бе официално потвърдена и от клуба.

Новият контракт на Рашфорд е за 4+1 години, като от клуба не оповестяват параметрите по договора, но според някои източници в Англия 21-годишният футболист може да получава до 300 хиляди паунда на седмица в зависимост от представянето си и успехите на отбора. По този начин се слага край на сагата около Рашфорд, който първоначално отказваше да преподпише с "червените дяволи".

"Манчестър Юнайтед е всичко в живота ми, откакто съм 7-годишен. Този клуб ме е изградил като футболист и личност и за мен е привилегия да нося екипа. Искам да благодаря на Оле и екипа му за всичко, което направиха за мен. Ще дам всичко от себе си, за да върнем клуба там, където принадлежи и да донесем на феновете трофеите, които заслужават", коментира след подписването на договора Рашфорд, който вече има 170 мача за "червените дяволи" и 32 за националния отбор на Англия.

От Юнайтед вече официализираха два трансфера за това лято и са на финалната права на третия - ето на кой футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички