Арсенал се кани да продаде една от големите си звезди?


Арсенал се кани да продаде една от големите си звезди?
Снимка: Getty Images/Guliver

2556 0

Бъдещето на Месут Йозил в Арсенал е под въпрос, след като плеймейкърът така и не може да се нагоди към стила на новия мениджър Унай Емери. Бившият германски национал не игра във вчерашния 1/4-финал за Купата на Лигата срещу Тотнъм, загубен с 0:2, а Емери обясни отсъствието му като "тактическо решение".

Това не е първият път през сезона, в който Йозил не играе, без да има видима причина за това. Според слуховете в Арсенал той е единственият, който не вниква в идеите на Емери и продължава да играе по свой начин. Това може да принуди Арсенал да го продаде.

Йозил взима една от най-големите заплати в клуба - 300 хил. паунда на седмица. В началото на сезона Емери се надяваше, че играчът може да е ключова фигура за тима от "Емирейтс", но все по-честите изваждания от състава говорят за отчасти загубеното доверие в него.

Така 30-годишният Йозил може да напусне Лондон още през януари, ако в клуба постъпи достатъчно задоволителна оферта. Бившият футболист на Реал Мадрид има 11 мача във Висшата лига през този сезон и три вкарани гола.

Има един голям клуб в Европа, който ще се зарадва да чуе, че бившият германски национал се продава. Вижте кой е той в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички