Почетино защити Арсенал след инцидента с Деле Али


Почетино защити Арсенал след инцидента с Деле Али
Снимка: Getty Images/Guliver

1185 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е на мнение, че не би било честно, ако тимът на Арсенал отнесе наказание заради инцидента с бутилка срещу играча на "шпорите" Деле Али. Англичанинът бе оцелен с бутилка от фен на "топчиите" при вчерашната победа на "белите" в турнира "Карабао Къп".

"Не е честно спрямо Арсенал, отборът, феновете да плащат за един... каква дума мога да използвам? Не искам да кажа нещо грешно, но мисля, че всеки ме разбира. Не може да плащаш цената за постъпката на един човек", сподели Почетино.

"Един човек не може да създаде бъркотия в отбор като Арсенал. Арсенал е на път да вземе важно решение. Хората трябва да празнуват и да подкрепят любимия си отбор, но по правилния начин. Това бе много опасна ситуация и е неприятно, че се случи", добави още аржентинският специалист.

Междувременно стана ясно дали отборът на Тотнъм ще посрещне Манчестър Юнайтед на реконструирания си стадион "Уайт Харт Лейн", чийто ремонт се удължи твърде дълго. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички