Арсенал изпуска юздите: Друг гранд от Англия отправи официална оферта за Заха


Арсенал изпуска юздите: Друг гранд от Англия отправи официална оферта за Заха
Снимка: Getty Images/Guliver

7451 0

Отборът на Евертън подаде официална оферта на стойност 55 млн. паунда за крилото на Кристъл Палас Уилфред Заха, съобщава Sky Sports. Информациите за интерес от страна на мърсисайдци към Заха се появи още преди два дни, а сега това бе и официално потвърдено. Предложението за котдивоарския национал не включва възможността играчи на „карамелите“ да акостират в южен Лондон.

Арсенал бе фаворит за подписа на Заха, но в последните няколко дни излязоха информации, че лондончани са близо до сделка за крилото на Лил Никола Пепе. Желанието на Заха бе да остане в Лондон, но не е изключено и преминаване в северозападната част на Великобритания, независимо от неуспешния двугодишен престой в Манчестър Юнайтед, преди да се завърне в Палас.

26-годишният футболист отбеляза рекордните в кариерата си десет гола във Висшата лига през изминалата кампания, помагайки на „орлите“ да завършат 12-ти в първенството, но сега иска да се докаже на по-високо ниво. В събота излезе информация, че Евертън преговаря с Ювентус и за подписа на Мойс Кийн, с което „карамелите“ ще продължат своята агресивна трансферна политика, която преследват, след като мажоритарният собственик на клуба Фархад Мошири инвестира в Евертън през 2016.

Междувременно се появиха информации, че Арсенал са напът да привлекат един от най-желаните играчи на Стария континент, въпреки голямата конкуренция в трансферната надпревара (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички