Появи се сензационен кандидат за подписа на Месут Йозил


Появи се сензационен кандидат за подписа на Месут Йозил
Снимка: Getty Images/Guliver

3192 0

Все по-усилено се говори, че звездата на Арсенал Месут Йозил ще напусне клуба. В медийното пространство дори вече започнаха да се появяват клубове, които проявяват интерес. Най-сензационният от тях е миналогодишният противник на родния шампион Лудогорец в Лига Европа – Истанбул Башакшехир.

Лично президентът на тима от турската столица Гьоксел Гумушдаг потвърди, че ще направят всичко възможно, за да се случи трансферът. "Месут е вълшебен играч. Надявам се някой ден нашите пътища да се преплетат и да дойде в Башакшехир. Ако поиска да дойде, ще направим всичко възможно да осигурим всичко, което желае”, заяви босът на Истанбул.

Йозил подписа нов договор с „артилеристите” през февруари за 300 хиляди паунда на седмица, но в последно време стана ясно, че тимът от Лондон е готов да изслуша оферти за своя футболист. Унай Емери пробва играчът на различни позиции, което никак не се харесва на световния шампион с Германия. Повече подробности относно евентуален трансфер на Йозил - вижте в този материал.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички