Шеф на Ювентус е бил в Лондон, за да преговоря за Пол Погба


Шеф на Ювентус е бил в Лондон, за да преговоря за Пол Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

2937 0

Бъдещето на Пол Погба остава все така несигурно, като основните фаворити за подписа му са Ювентус и Реал Мадрид. Спортният директор на "бианконерите" Фабио Паратичи е пътувал до лондонските офиси на Манчестър Юнайтед, за да говори на четири очи за потенциален трансфер на Пол Погба, съобщава Sky Sports Italy.

Според изданието преговорите са в ранен етап, но в тях е включен и десният бек на „бианконерите" Жоао Кансело. Ръководството на италианския шампион Ювентус е твърдо решено да си върне в редиците звездата на Манчестър Юнайтед. Според "Corriere dello Sport" цели петима ще бъдат продадените, за да се съберат нужните средства за френския халф.

Паратичи също така ще използва визитата си в британската столица, за да се срещне с представители на Челси относно Маурицио Сари. „Сините" не желаят да пуснат италианеца, без да получат някаква сума от Юве като компенсация и Паратичи трябва да уреди този проблем.

Междувременно се появи информация, че Погба е готов да се завърне в Юве, но има един голям проблем пред него. Какъв е той може да прочетете този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички