Отритнатите от Моуриньо носят поредна победа на Манчестър Юнайтед в Премиършип


Отритнатите от Моуриньо носят поредна победа на Манчестър Юнайтед в Премиършип
Снимка: Getty Images/Guliver

1519 0

Отборът на Манчестър Юнайтед записа 10-а победа от началото на сезона и трета поредна под ръководството на Оле Гунар Солскяер в мач от 20-я кръг на Висшата лига. "Червените дяволи" се наложиха с категоричното 4:1 над Борнемут на своя "Олд Трафорд".

Във втори пореден мач най-скъпият футболист в историята на 20-кратните шампиони Пол Погба вкара два гола. Френският национал играе различен футбол от както Жозе Моуриньо бе изгонен от тима. Освен него се разписа и друг отхвърлен от Специалния играч - Ромелу Лукаку, който се появи от резервната скамейка през втората част.

Маркъс Рашфорд завърши друга отлична атака по фланга за Юнайтед за 3:0, а Нейтън Аке бе точен малко преди почивката за единствения гол за "черешките" в мача. В края на мача пък Ерик Баи бе изгонен директно, след като влезе по изключително груб начин в краката на Райън Фрейзър.

С тази победа Манчестър Юнайтед събира актив от 35 точки и има само три по-малко от Арсенла. Четвъртият в класирането Челси пък е на 8 точки пред "дяволите". Борнемут остава на 12-а позиция с 26 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички