Доказателството, че Погба е възроден при Солскяер


Доказателството, че Погба е възроден при Солскяер
Снимка: Getty Images/Guliver

1929 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е възроден под ръководството на Оле Гунар Солскяер и това е видно и от статистиката. Вчера той даде асистенция на Маркъс Рашфорд за победния гол в дербито с Тотнъм.

Това беше поредният ефективен ход на французина под ръководството на новия мениджър. В пет мача във Висшата лига Погба натрупа 8 точки по системата гол+пас - 4 гола и 4 асистенции. Общо в 19 мача в английското първенство звездата на "червените дяволи" вкара 7 гола и даде 7 асистенции.

След успеха над Тотнъм играчът призна, че се чувства много по-добре с тактиката на Солскяер и със стила му на игра в сравнение с Жозе Моуриньо.

СОЛСКЯЕР ВЕЧЕ ЗНАЕ ОКОЛО КОЙ ИГРАЧ ЩЕ ГРАДИ СВОЯ МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

"Наслаждавам се на този футбол. Беше ми трудно със системата и тактиката, с които играехме преди. Харесва ми да играя по-атакуващ футбол, с преса. Играта в отбрана не е най-доброто ми качество, макар и понякога да върша тази работа", призна световният шампион с Франция.

Защо Моуриньо се радваше, че най-скъпият му футболист не е взел участие в мача с Ливърпул вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички