Играчите искат Солскяер за постоянно, но шефовете държат на цел №1


Играчите искат Солскяер за постоянно, но шефовете държат на цел №1
Снимка: Getty Images/Guliver

2808 0

Впечатляващият старт на Оле Гунар Солскяер начело на тима не е променил приоритетите на ръководителите на Манчестър Юнайтед. Цел №1 на "червените дяволи" за мениджърския пост остава Маурисио Почетино от Тотнъм, съобщава ESPN.

След като пое отбора след уволнението на Жозе Моуриньо през декември, Солскяер спечели всичките си пет мача начело на тима, а той отново демонстрира зрелищен футбол, въодушевявайки себе си и запалянковците. Оле Гунар е направил силно впечатление на играчите и повечето от тях искат той да остане на треньорския пост и след края на сезона.

СОЛСКЯЕР ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Ръководството на клуба обаче не е толкова подвластно на първоначалните емоции. Запознати със ситуацията са разкрили, че изпълнителният директор Ед Уудуърд и собствениците на клуба искат да назначат специалист, който да донесе трофеи и да направи Юнайтед претендент за победа във всяко едно съревнование. На "Олд Трафорд" продължават да считат, че идеалната кандидатура е Почетино, но не затварят вратите и пред други специалисти. Сред тях е Масимилиано Алегри от Ювентус.

Междувременно стана ясен любопитен детайл от раздялата на "червените дяволи" с Жозе Моуриньо. Вижте тук какъв е той

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички