Почетино разкри какво трябва да стори Тотнъм, за да застигне Ливърпул


Почетино разкри какво трябва да стори Тотнъм, за да застигне Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2008 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино остана доволен от успеха на неговия отбор късно снощи срещу състава на Кардиф с 0:3. Аржентинският специалист е на мнение, че най-важният фактор, на който трябва да наблегнат неговите играчи, е постоянството.

"Играхме освободено и запазихме спокойствие - това беше много важно. Показахме, че мачът с "вълците" бе изключение", заяви Почетино. "Това е луда програма от мачове - нормално е в някои двубои да губим от нашата психическа устойчивост", смята аржентинецът.

"Най-важното нещо е да намерим начин да бъдем постоянни, ако искаме да бъдем претенденти (за титлата). Имаме нужда да си вярваме малко повече. Намираме се в период, в който вършим фантастични неща", добави още Почетино.

С победата срещу Кардиф "шпорите" изпревариха Манчестър Сити и вече са на второ място, на шест точки от водача Ливърпул. Тотнъм обаче са и с мач повече, а двата им основни конкурента във Висшата лига се изправят един срещу друг в четвъртък в един от най-важните сблъсъци за сезона. Двубоят ще може да проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg

Междувременно Маурисио Почетино поднесе най-добрия подарък на своята жена за годишнината от сватбата им. Какъв бе той и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички