Деле Али: Ливърпул ни съкруши, но това само може да ни мотивира


Деле Али: Ливърпул ни съкруши, но това само може да ни мотивира
Снимка: Getty Images/Guliver

3445 0

Офанзивният халф на Тотнъм Деле Али призна, че загуба от Ливърпул във финала на Шампионската лига през миналия сезон е била съкрушителна, но заяви, че това може да подейства като допълнителна мотивация за новата кампания на "шпорите".

Лондончани постигнаха най-големия си успех в евротурнирите, след като достигнаха до мача за трофея в Шампионската лига, но там загубиха с 0:2 от Ливърпул и отново останаха без трофей през сезона.

"Имахме много добър сезон, но да загубим финала в Шампионската лига бе съкрушително. Ние обаче трябва да извлечем позитивите от това и да го използваме като мотивация за новия сезон. Съставът ни е млад, вече няколко години работим с един треньор и показваме, че вървим в правилната посока", сподели Али, който имаше доста проблеми с контузии през изминалата година.

"Сезонът бе труден за мен, защото никога не съм имал толкова контузии. Това е тежко както физически, така и психически, но човек трябва да не се замисля прекалено много и да продължи напред", коментира английският национал.

Междувременно се появиха информации, че защитник на Тотнъм се е предложил на Барселона, но е получил отказ (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички