Отборите от Англия все още могат да привлекат някои от тези свободни агенти


Отборите от Англия все още могат да привлекат някои от тези свободни агенти
Снимка: Gulliver/GettyImages

5586 0

Трансферният прозорец в Англия затвори и тимовете на Острова не могат да купуват нови играчи поне до зимата. Това обаче не означава, че във Висшата лига не могат да привлекат свободни агенти в редиците си, а такива на пазара не липсват.

Най-голям "наплив" има от нападатели. Свободни в момента са бившият играч на Манчестър Сити и Ливърпул Марио Балотели, както и освободеният от "Анфийлд" Даниел Стъридж. Там е и Вилфред Бони, който носи за кратко екипа на "гражданите", а също и бившият голаджия на Тотнъм Фернандо Йоренте. 

Една от най-големите звезди, които все още нямат отбор е Франк Рибери. Той не поднови договора си с Байерн Мюнхен, но не е и обявил края на своята кариера, като опитът му със сигурност би помогнал на някои от тимовете в Англия. Други големи имена, които са свободни за момента са Хатем Бен Арфа и Лазар Маркович, а също и Клаудио Маркизио, Йоан Кабай и Джо Ледли. 

По-рано днес пък стана ясно, че през това лято отборите в Премиършип са похарчили умопомрачителните 1,4 милиарда за нови футболисти. Кои са 11-те най-скъпи пък може да разберете от този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички