От Юнайтед опровергаха за взетото решение за уволнение на Моуриньо


От Юнайтед опровергаха за взетото решение за уволнение на Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1308 0

От ръководството на Манчестър Юнайтед коментираха появилите се информации, че от клуба ще уволнят още днес мениджъра Жозе Моуриньо. "Червените дяволи" опровергаха информациите, че клубът е взел решение да уволни мениджъра Жозе Моуриньо, без значение от днешния резултат срещу Нюкасъл на "Олд Трафорд".

Тази информация бе съобщена от Daily Mirror, който се позова на високопоставен източник от клуба. От щаба на "червените дяволи" обаче тази сутрин коментираха пред Sky Sports, че никакво решение за бъдещето на Моуриньо не е било приемано и в настоящия момент той не е заплашен от уволнение.

Юнайтед няма победа в последните си четири мача, като отборът отпадна от турнира Карабао Къп от втородивизионния Дарби, а освен това допусна равенство срещу Уулвърхемптън и тежка загуба от Уест Хям в първенството. В последния мач тимът на Моуриньо завърши при равен резултат с Валенсия в груповата фаза на Шампионска лига.

ЖОЗЕ МОУРИНЬО ПРИЗНА: НЕ СМЕ ДОСТАТЪЧНО ДОБРИ

Като потенциален заместник на Моуриньо е спряган бившият треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан. Французинът обаче се отдръпна през последната седмица, като дори се появиха твърдения, че е е обадил лично на Моуриньо, за да го увери, че не преговаря с ръководството на тима от Манчестър.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички