Жозе Моуриньо призна: Не сме достатъчно добри


Жозе Моуриньо призна: Не сме достатъчно добри
Снимка: Guliver/GettyImages

1458 0

Португалският мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо нямаше особено желание да се вижда с представителите на медиите преди предстоящия двубой на "червените дяволи" срещу Нюкасъл - един от последните на Специалния начело на тима, ако информациите за негово скорошно уволнение на Острова се потвърдят.

Въпреки това Моуриньо е уверен, че неговият отбор ще заиграе далеч по-добре в следващите мачове и, независимо от загубените точки, Манчестър Юнайтед се намира в добра позиция за атака на челните позиции в английската Висша лига.

"Да, резултатите ни не са достатъчно добри. Знам, че е началото на октомври и гледаме класиранията в европейските първенства, но много от тях не отразяват какво ще се случи през следващите месеци или в края на сезона. Ние сме в позиция, в която можем да се справим много по-добре. За тази цел ни трябват точки, които обаче загубихме в последните си два мача, откъдето имаме само 1 от 6", сподели Специалния по време на пресконференцията.

"Така е, нямаме домакински победи. Но имаме само една домакинска загуба през сезона, само едно поражение в последните седем мача. Но не и победи у дома в последните три двубоя - три равенства. Нямат усещането на загуби, но и не носят и радост като победите. Така че е важно да се опитаме да спечелим съботния мач", заяви Моуриньо, определяйки предстоящия двубой като много труден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички