Уволняват Моуриньо още след мача с Нюкасъл


Уволняват Моуриньо още след мача с Нюкасъл
Снимка: Getty Images/Guliver

2289 0

Информациите на Острова относно Жозе Моуриньо и раздялата му с Манчестър Юнайтед се увеличават с всеки изминал час. Големият въпрос по-скоро е не дали ще се случи, а кога. Според Mirror Манчестър Юнайтед ще приключи сътрудничеството си с Жозе Моуриньо през уикенда, без значение от резултата в съботния мач срещу Нюкасъл.

Изданието се позовава на източник с висок пост от "Олд Трафорд". В последно време пресата постоянно пише за конфликти между Моуриньо и възпитаниците му и как водещите играчи на тима не желаят да работят с португалеца.

Според Mirror, ръководството на "червените дяволи" е взело страната на футболистите и ще оповести решението си след двубоя със "свраките". Клубът ще плати на Моуриньо неустойка в размер на 20 млн. паунда.

МОУРИНЬО ЗАБРАНИЛ НА ПОГБА ДА ГОВОРИ ПРЕД МЕДИИТЕ

За негов наследник е спряган Зинедин Зидан, а вероятно Майкъл Карик ще води отбора до назначението на новия наставник. В момента Манчестър Юнайтед е едва десети във Висшата лига и няма победа в четири мача от всички съревнования. Двубоят срещу Нюкасъл е днес от 19:30 часа на "Олд Трафорд". 

Има ли намерение Зидан наистина да поеме "червените дяволи" може да прочетете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички