Ново 20: Ливърпул се насочва към нападател от Лига 1, но не е Пепе


Ново 20: Ливърпул се насочва към нападател от Лига 1, но не е Пепе
Снимка: Getty Images/Guliver

7429 0

Европейският шампион Ливърпул проявява интерес към нападателя на Бордо Франсоа Камано и вече са отправили запитване, твърдят медиите на Стария континент. Мърсисайдци възнамеряват да се подсилят с офанзивния гвинеец, който ще струва на клуба около 15 млн. евро.

Подобна сума изглежда смешна на фона на трансферния пазар през последните години. Освен това, мениджърът на "червените" Юрген Клоп ясно подчерта, че няма да се правят големи трансфери през това лято, а подобен трансфер напълно се вписва в трансферната политика на отбора през това лято.

Както е известно, Ливърпул вече се подсили с две нови попълнения - Сеп ван ден Берг и Харви Елиът, като и двамата все още не са пълнолетни. Сега на прицел е 23-годишния Камано, макар че в по-ранен етап от лятото друг футболист от Лига 1 - Никола Пепе, бе усилено свързван с трансфер на "Анфийлд".

Любопитен факт е, че агентът на Камано отговаря и за двама футболисти на Ливърпул - Садио Мане и Наби Кейта, който освен това му е и сънародник. През изминалия сезон Камано отбеляза 14 гола, като шест от тях бяха от дузпи. 

Междувременно стана ясно, че бивша звезда на Ливърпул преговаря с Трабзонспор (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички