Ливърпул уреди втори летен трансфер, и то на играч с рекорд във Висшата лига


Ливърпул уреди втори летен трансфер, и то на играч с рекорд във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

9169 0

Триумфиралият в Шампионска лига Ливърпул си уреди втори летен трансфер, и то на футболист с изумителен рекорд в английската Висша лига. "Червените" се сдобиха с 16-годишния супер талант Харви Елиът, който през миналия сезон стана най-младият играч, записал минути в английския елит.

Като част от селекцията на "котиджърс", нападателят записа 3 мача преди отборът да изпадне, но вече е собственост на мърсисайдци. Официално подробности за трансферна сума и дължина на контракта не се съобщават, но според слуховете контрактът е за 5-6 години. Идеята на Ливърпул е да развият качествата на нападателя и той да се превърне във важна част от селекцията на тима след няколко години, когато ще предстои подмладяване на състава.

Юношеският национал на Англия ще се присъедини към лагера на ливърпулци в Единбург. Днес мърсисайдци играят контрола с Наполи. Също така той е вторият трансфер на Ливърпул след привличането на 19-годишния Сеп ван ден Берг. Засега обаче английският гранд се въздържа от големи трансфери, като Клоп проговори за политиката на Манчестър Юнайтед на пазара (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички