Моуриньо продължава да флиртува с английски гранд, но постави условия


Моуриньо продължава да флиртува с английски гранд, но постави условия
Снимка: Getty Images/Guliver

3501 0

Бившият наставник на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо продължава да "мъти" водата около своето бъдеще. По-рано през месеца португалецът загатна, че би работил в тима на Нюкасъл, но сега побърза да постави условията, при които би сторил това.

"Специалния" подчерта, че единственото му желание е да води отбор, чиято цел е да побеждава, като не желае да поема клуб, който не е готов да му гарантира нужните условия, за да се бори на най-високо ниво.

"Имам ясното чувство, че трябва да играя за победи. Не искам да бъде различно. Ако не побеждавам, това е проблем за мен, както и за играчите, клуба и всички структури. Затова ми е нужен проект, където ще имам чувството, че играя за победа. Ако някой ми предложи отличен 10-годишен контракт и ми постави задачата да заема седмо или осмо място, то това не е за мен. Характерът ми е друг. Моята цел е да се сражавам заради победите", заяви Моуриньо в интервю за The Coaches’ Voice.

Както е известно, Нюкасъл остана без треньор, след като Рафаел Бенитес не поднови договора си с клуба. "Свраките" вече са собственост на шейха Халед бин Зайед Ал Нехаян, което предвещава сериозни инвестиции в бъдещето на клуба, а това със сигурност би се харесало на Моуриньо.

Междувременно се появиха информации, че Клаудио Раниери е готов да се завърне във Висшата лига с друг отбор в преследване на нова титла на Англия. Към кой отбор се е насочил специалистът, както и повече подробности - четете тук.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички