Моуриньо нарече Погба "Негово Превъзходителство" и разказа един от най-големите скандали помежду им


Моуриньо нарече Погба "Негово Превъзходителство" и разказа един от най-големите скандали помежду им
Снимка: Getty Images/Guliver

2823 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели един от най-интересните конфликти между него и полузащитника на "червените дяволи" Пол Погба. На "Олд Трафорд" двамата неведнъж влизаха в открити конфронтации, а това доведе и до свалянето на капитанската лента от ръката на французина.

"Трябваше да играем на 30 километра от Манчестър и играчът ме попита дали може след мача да се прибере сам. Казах му: "Ако отиваме в Лондон и искаш да останеш там, е едно, но тук сме съвсем близо и няма никакъв смисъл." Момчето се разстрои", споделя Моуриньо.

"Ние обаче победихме и той ме попита отново. Бях щастлив и отстъпих малко. Казах му: "Поне си тръгни от стадиона с автобуса и помоли твоя шофьор да те чака на 10 минути оттам. След това се прибирай както искаш. Момчето отново не беше доволно", допълва португалският специалист.

"Мина пресконференцията и когато отидох до автобуса, до него беше паркиран "Ролс-Ройс", в който го чакаше неговият шофьор. В крайна сметка колата бе нова и Негово Превъзходителство искаше да си тръгне от стадиона с новия му "Ролс-Ройс". Как трябваше да се справим с тази ситуация? Да му кажа никога да не се качва на "Ролс-Ройса"? Или да решим проблема по друг начин, заради който да ме изпратят на "ваканция", завърши бившият наставник на "дяволите".

Междувременно Моуриньо отговори и на въпросите, които го свързват с работа в тима на Байерн Мюнхен (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички