Солскяер отговори на Реал Мадрид за Погба


Солскяер отговори на Реал Мадрид за Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

2610 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер ясно показа, че няма никакво намерение да пусне Пол Погба в Реал Мадрид или то поне няма да се случи особено лесно. В последните седмици се появиха информации, че Погба е трансферна цел на "белия балет".

Солскяер обаче настоява, че французинът ще остане основна част в неговия отбор. "Зидан е истинска икона във Франция. Зидан е фантастичен треньор, той бе и фантастичен играч. Играл съм срещу него. Пол Погба просто учтиво отговори на въпроса. Пол е щастлив тук и ще бъде голяма, голяма част от нашия тим”, каза Солскяер.

"Не обичам да говоря за играчите на други тимове, но международните паузи са още едно предизвикателство пред нас. Играчите са на разположение през цялото време. Това е една различна среда, става дума за едни генерални въпроси. Пол е страхотен и учтив мъж, който е отговорил на генерален въпрос”, коментира още мениджърът на "червените дяволи".

А каква заплата ще получава Солскяер, след като вече е постоянен мениджър на Юнайтед - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички