Моуриньо с изненадващ коментар за трансферите в Тотнъм през януари


Моуриньо с изненадващ коментар за трансферите в Тотнъм през януари
Снимка: Gulliver/GettyImages

1562 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че той не се нуждае от нови играчи в тима. Откакто дойде в тима от Северен Лондон португалецът успя да изведе тима от 14-тото до 7-мото място в класирането в Премиър лийг, като класира „шпорите“ и за осминафиналите в Шампионската лига. Освен това Моуриньо за момента успява да измъкне максимума от някои от играчите, които не се представяха на ниво под ръководството на Почетино.

Поради тази причина португалецът смята да не пазарува по време на януарския трансферен прозорец. „Спокоен съм, клубът разполага точно с това, което очаквах. Очаквам да ме попитат, дали Даниел Леви ми е казал, че няма намерение да харчи много за нови играчи и това да ме ядоса. Дали това ще ме ядоса? Не, защото той ми каза предварително. Всичко беше кристално ясно, няма някакви тайни в клуба и това ме прави щастлив. Бих ли предпочел да разполагам с 300 милиона паунда за нови играчи през януари? Не, защото не ми трябват нови футболисти през януари“ каза Специалния.

Днес обаче Жозе Моуриньо допусна поражение с 0:2 срещу един от бившите си тимове Челси, воден от Франк Лампард, който игра голяма част от кариерата си при лондончани именно под ръководството на Моуриньо. До края на годината за Тотнъм предстоят срещу с Брайтън и Норич. А ето какво каза Специалния за своите играчи Томас Вермален и Кристиан Ериксен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички