Моу към Челси: Имате само един проблем


Моу към Челси: Имате само един проблем
Снимка: Guliver/GettyImages

8234 0

Бившият мениджър на Челси - Жозе Моуриньо, говори за тима, като същевременно даде няколко съвета на новия наставник - легендата Франк Лампард. Според португалеца, "сините" от Лондон нямат нужда от закупуването на нови играчи, защото имат много качествени футболисти, отдадени под наем. Освен това, Моу отбеляза единствения проблем, с който трябва да се справят на "Стамфорд Бридж" - липсата на Еден Азар

"Всеки треньор обича да използва кадрите от академията. Челси е специален клуб в това отношение. Например - Челси се нуждае от централен защитник - Курт Зума. Няма нужда да харчите, нито да купувате. Той е играл достатъчно много в Англия, състезавал се е и за националния отбор на Франция. Той е ваш играч, под наем е, къде ще намерите по-добър вариант? Искате нов нападател - Тами Ейбрахам. Той също е под наем. Върнете си го, не купувайте" - каза Моуриньо.

Той допълни, че с това се решават проблемите на Челси с привличането на нови играчи. Според португалеца обаче остава един казус. Това е липсата голямата звезда Еден Азар. А с колко килограма отгоре е пристигнал белгиецът в Реал Мадрид - вижте в този материал на SportLive. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички