Манчестър Юнайтед започна преговори с белгийски национал


Манчестър Юнайтед започна преговори с белгийски национал
Снимка: Getty Images/Guliver

4096 0

На няколко пъти от началото на лятото медиите в Англия писаха, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер ще трябва да купува млади играчи през лятото, а не доказани звезди. Точно такъв план има специалистът сега, след като стана ясно, че клубът от "Олд Трафорд" е започнал преговори с нова трансферна цел.

Става въпрос за 22-годишния Юри Тилеманс от Монако. Журналистът Кристоф Тереур пише, че футболистът е впечатлил норвежкия специалист с изявите си и това може да му донесе договор с 20-кратните шампиони на Англия.

Тереур информира, че вече повече от месец Солскяер поддържа връзка с играча и неговия агент. Футболистът на Монако, който игра под наем половин сезон в Лестър, е трансферна цел и на Тотнъм и се очаква двата тима да водят "здрава битка" за него до края на лятото. 

Има голяма вероятност обаче през лятото Манчестър Юнайтед да изпусне най-скъпия играч в своята история. Пол Погба вече е информира ръководството къде иска да продължи кариерата си, като повече по тази тема четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички