Капитанът на Манчестър Юнайтед може да се озове в новак във Висшата лига


Капитанът на Манчестър Юнайтед може да се озове в новак във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

9418 0

След като Майкъл Карик обяви, че слага край на кариерата си в Манчестър Юнайтед след края на сезон 2017/2018, тогавашният мениджър Жозе Моуриньо обяви, че Антонио Валенсия ще бъде новиятк апитан на тима. След напускането на португалеца обаче еквадорецът не получи никакво игрово време на "Олд Трафорд".

През това лято договорът му с клуба изтече и няма да бъде подновен. Интерес към 33-годишния десен защитник не липсва. "Daily Mail" информира, че новакът Шефилд Юнайтед е готов да предложи договор на Валенсия. 

Антонио Валенсия прекара 10 години на "Олд Трафорд", след като бе привлечен от Уиган. В клуба от Манчестър той игра 10 години, записа 339 мача, вкара 25 гола и спечели две титли, веднъж ФА Къп, Два пъти Купа на Лигата, три пъти Къмюнити Шийлд и веднъж Лига Европа.

По-рано този месец пък стана факт, че "червените дяволи" са се отказали от една от трансферните си цели за лятото. Подробности по темата може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички