Манчестър Юнайтед праща разочарованието Санчес под наем?


Манчестър Юнайтед праща разочарованието Санчес под наем?
Снимка: Getty Images/Guliver

3135 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес може да напусне клуба през летния трансферен прозорец. Ръководството на английския гранд може да се принуди да пусне чилиеца някъде под наем, съобщава таблоидът "The Sun".

Според британското издание треньорът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер няма намерение да разчита на 30-годишния нападател. В същото време контрактът на Алексис с клуба е до лятото на 2022 година. Като се има предвид, че най-вероятно норвежецът ще запази поста си и след края на сезона, то Санчес не може да се надява, че ще играе и занапред.

През ноември миналата година имаше информация, че от звездата се интересуват четири големи европейски клуба. Става дума за Ювентус, Пари Сен Жермен, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен. Със сигурност обаче неефективността и чупливостта на играча са отказали повечето от кандидатите.

През сезона дотук чилийският нападател записа 23 мача за Манчестър Юнайтед, в които вкара едва 2 гола и даде 3 асистенции. В момента той има сериозна контузия и прогнозите за скорошно възстановяване не са добри. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички