Заради контузията: Санчес може да запише едва 2 мача до края на сезона


Заради контузията: Санчес може да запише едва 2 мача до края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1375 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес ще отсъства от терените в следващите шест до осем седмици поради частично разкъсване на връзки на коляното, съобщи лекарят на чилийския национален отбор Педро Онате. Медицинският специалист разкри за местния вестник "Ел Меркурио“, че офанзивният футболист е получил травмата на дясното си коляно.

Санчес бе принуден да напусне терена във второто полувреме при драматичния домакински успех над Саутхемптън с 3:2 на "Олд Трафорд“ в събота и се присъединява към списъка с контузени за предстоящия реванш от осминафиналите на Шампионска лига срещу френския колос Пари Сен Жермен. Това означава, че Санчес потенциално може да изиграе два мача за Юнайтед до края на сезона във Висшата лига срещу Хъдърсфийлд и Кардиф, освен ако тимът не прогресира в Шампионска лига или ФА Къп.

ВЕНГЕР ОБЯВИ ЗАЩО АЛЕКСИС Е БЛЕДА СЯНКА НА СЕБЕ СИ В ЮНАЙТЕД

Онате все пак успокои феновете на Чили, разсейвайки съмненията относно евентуалното участие на халфа за Копа Америка, която ще се проведе в Бразилия и започва на 14 юни.

Санчес се завърна на терена през декември от Чили, където се възстановяваше от проблем в адуктора, който го остави извън игра за шест седмици, тогава под ръководството на бившия наставник Жозе Моуриньо. 30-годишният футболист все още изпитва проблеми с представянето си и при временния мениджър Оле Гунар Солскяр. Нападателят се присъедини към "червените дяволи“ от Арсенал в разменна сделка с Хенрик Мхитарян през януари 2018. Че е разтревожен от представянето си на "Олд Трафорд" призна и самият футболист. Вижте какво каза Санчес в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички