Манчестър Юнайтед договори трансфера на Лукаку


Манчестър Юнайтед договори трансфера на Лукаку
Снимка: Getty Images/Guliver

4059 0

Интер и Манчестър Юнайтед са стигнали до договорка относно трансфера на нападателя на "червените дяволи" Ромелу Лукаку в миланския гранд. Според медиите в Англия "нерадзурите" ще платят 75 милиона паунда (84,5 млн. евро) на Юнайтед за белгийския национал.

Самият Лукаку също вече е договорил личните си условия с ръководството на Интер и ще получава по 200 хиляди евро на седмица. 26-годишният Лукаку на няколко пъти в последните месеци заяви, че винаги е мечтаел да играе в италианската Серия А и намекна, че може да си тръгне от "Олд Трафорд", където постепенно загуби титулярното си място от Маркъс Рашфорд.

В същото време Интер показа голяма амбиция за шампионската титла в Италия през следващия сезон, след като назначи начело на тима бившият наставник на Ювентус, Челси и Италия Антонио Конте. Евентуалното идване на Лукаку на "Сан Сиро" почти сигурно би означавало напускане на голмайстора на Интер Мауро Икарди, който имаше проблеми с ръководството на клуба през миналия сезон. Все още не е ясно обаче кой ще бъде заместникът на Лукаку в Манчестър Юнайтед, ако се стигне до подобна сделка.

След края на сезона в Англия полицията във Великобритания постави на първо място феновете на Манчестър Юнайтед в една от най-неприятните класации. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички