Манчестър Сити се разходи за успеха срещу Фулъм във ФА Къп


Манчестър Сити се разходи за успеха срещу Фулъм във ФА Къп
Снимка: Getty Images/Gulliver

1401 0

Манчестър Сити победи с 4:0 отбора на Фулъм в двубой от четвъртия кръг на ФА Къп и продължава напред в турнира. С тези попадения "гражданите" се превърнаха в първия отбор от топ 5 на първенствата, които бележат 100 гола във всички надпревари.

Отборът на Хосеп Гуардиола спечели без никакво напрежение, като още началните минути на срещата начертаха и нейния край. В 6' Гюндоган изведе Жезус на добра позиция в наказателното поле. Тим Риъм го събори, а съдията отсъди дузпа и показа червен картон на бранителя. Гюндоган откри резултата от бялата точка.

След това Сити тотално доминираше и владееше изцяло случващото се на терена. В 19' Бернардо Силва удвои преднината след удар пред наказателното поле, което бе и гол номер 100 за отбора от началото на сезона. И през втората част ситуацията не се промени, като Габриел Жесус отбелжи още две попадения в 72' и 75' за крайното 4:0. Фулъм дори и не успяха да затруднят защитата на "гражданите" през целия двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички