Манчестър Сити се насочи към защитно дуо на Лестър

От Манчестър Сити са хвърлили око на защитното дуо от Лестър - Джони Еванс и Чаглар Союнджу, твърди Sky Sports. Двамата се представят отлично от началото на сезона под ръководството на Брендън Роджърс и "лисиците" заемат второ място в класирането във Висшата лига.

В момента Манчестър Сити е на четвърто място и изпитва сериозни затруднения в защита след контузията на Емерик Лапорт. Освен това "гражданите" не привлякоха през лятото заместник и на напуснали Винсент Компани.

Манчестър Сити се готви да похарчи сериозна сума през зимата, за да не изостане от Ливърпул

Настоящият шампион на Англия Манчестър Сити се готви да похарчи сумата от 100 млн. паунда през зимата, за да не се провали в надпреварата с Ливър...

Хосеп Гуардиола проявяваше интерес към Хари Магуайър, но той се оказа прекалено скъп за клуба и подписа с Манчестър Юнайтед. Сега от "Етихад" не смятат да отстъпват и ще опитват до последно за бранителите на Лестър. Сити искаше да подпише с Еванс от Уест Бром през 2017 г., но имаше няколко отхвърлени оферти преди в крайна сметка да подпише за Лестър година по-късно само за 3,5 млн. паунда. Сега със сигурност от Лестър биха искали много по-висока сума за бранителя. А ето накъде може да поеме пък настоящият треньор на Сити.

Още по темата

Please select answer!