Манчестър Сити се насочи към защитно дуо на Лестър


Манчестър Сити се насочи към защитно дуо на Лестър
Снимка: Guliver/GettyImages

2149 0

От Манчестър Сити са хвърлили око на защитното дуо от Лестър - Джони Еванс и Чаглар Союнджу, твърди Sky Sports. Двамата се представят отлично от началото на сезона под ръководството на Брендън Роджърс и "лисиците" заемат второ място в класирането във Висшата лига.

В момента Манчестър Сити е на четвърто място и изпитва сериозни затруднения в защита след контузията на Емерик Лапорт. Освен това "гражданите" не привлякоха през лятото заместник и на напуснали Винсент Компани.

Хосеп Гуардиола проявяваше интерес към Хари Магуайър, но той се оказа прекалено скъп за клуба и подписа с Манчестър Юнайтед. Сега от "Етихад" не смятат да отстъпват и ще опитват до последно за бранителите на Лестър. Сити искаше да подпише с Еванс от Уест Бром през 2017 г., но имаше няколко отхвърлени оферти преди в крайна сметка да подпише за Лестър година по-късно само за 3,5 млн. паунда. Сега със сигурност от Лестър биха искали много по-висока сума за бранителя. А ето накъде може да поеме пък настоящият треньор на Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички