Манчестър Сити се готви да похарчи сериозна сума през зимата, за да не изостане от Ливърпул


Манчестър Сити се готви да похарчи сериозна сума през зимата, за да не изостане от Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1652 0

Настоящият шампион на Англия Манчестър Сити се готви да похарчи сумата от 100 млн. паунда през зимата, за да не се провали в надпреварата с Ливърпул във Висшата лига.

Решението на Хосеп Гууардиола да не търси заместник на напуснали Винсент Компани му изигра лоша шега, най-вече заради контузията на Емерик Лапорт. Затова и в момента "гражданите" изпитват сериозни затруднения в защита. Също така от клуба трябва да намерят заместници на Давид Силва, който кара последния си сезон в отбора и на 31-годишния Серхио Агуеро, чийто договор е до 2021г.

В неделното дерби Ливърпул се възползва оптимално от проблемите в защита на Сити и победи с 3:1, като вече има 9 точки преднина на върха. От началото на сезона мърсисайдци са спечелили 11 срещи и имат само едно равенство. Междувременно, емоциите от дербито все още не са отшумели за играчите. Разрази се скандал в националния отбор на Англия и извадиха Стърлинг от тима след конфликт с играч на Ливърпул. Вижте кой е играчът, както и подробности по темата - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички