Бернардо Силва отнесе наказание за расизъм (СНИМКА)


Бернардо Силва отнесе наказание за расизъм (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

4265 0

Португалското крило на Манчестър Сити Бернардо Силва ще бъде наказан за един мач и глобен с 50 хиляди паунда, заради Туит, изпратен до съотборника му Бенжамен Менди. Силва ще трябва да мине и през обучителна програма, което стана ясно от официално изявление на футболната асоциация. „Гражданите“ все още на са решили дали ще оспорват решението, като се очаква португалецът да пропусне домакинската среща на отбора срещу Челси на 24-ти ноември.

Бернардо Силва изпрати туит на Бенжамен Менди, в който го сравни с човече от опаковката на марка шоколади след победата на Сити с 8:0 над Уотфорд на 21-ви септември. Футболната асоциация наложи наказание, след като според тях постът в социалната мрежа е бил обиден, тъй като бил засегнат цвета на кожата на Менди.

Манчестър Сити имат доста проблеми с контузени играчи и наказанието на Бернардо Силва допънително ще усложни проблемите в тима. „Гражданите“ не започнаха сезона по най-добрия начин и са на 4-тото място във Висшата лига. А ето накъде може да поеме настоящият треньор на Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички