Ман Юнайтед се готви за раздяла с един от ключовите си полузащитници


Ман Юнайтед се готви за раздяла с един от ключовите си полузащитници
Снимка: Gulliver/GettyImages

1976 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед се подготвя да се раздели с един от основните си полузащитници в отбора Андер Ерера, твърди испанското радио "El Correo". Испанецът ще се превърне в свободен агент в края на сезона, когато изтича и договорът му.

От ръководството на "червените дяволи" така и не започнаха преговори с играча за продължаване на неговия договор на "Олд Трафорд", а Ерера ще има възможността да преговаря с нови отбори още през януари, когато отваря зимния трансферен прозорец.

Ако испанецът напусне Манчестър, той ще има възможността да се завърне в бившия си клуб Атлетик Билбао, където го очакват с отворени обятия. През лятото се появиха информации, че Барселона също имат интерес към халфа, но той е пожелал да остане на "Олд Трафорд".

Eрера пристигна в състава на "червените" през лятото на 2014 година, като Билбао до последно не искаше да се разделя със своя полузащитник. В крайна сметка испанецът напусна състава след 94 изиграни мача в търсене на развитие в своята кариера.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички