Ливърпул надделял над 4 европейски гранда в битката за първия си трансфер


Ливърпул надделял над 4 европейски гранда в битката за първия си трансфер
Снимка: Guliver/GettyImages

12381 0

Летният трансферен пазар за Ливърпул започна с изненадващ трансфер на младока Сеп ван ден Берг от състава на ПЕК Цволе. Сумата по сделката е около 2 милиона паунда и, въпреки че покупката се осъществи тихомълком, "червените" са имали много сериозна конкуренция за подписа на 17-годишния талант. 

Според информация на английските медии, холандските грандове Аякс и ПСВ също са били близо до младока, но не са били единствените, които са имали голям интерес към услугите му. Байерн Мюнхен и Барселона са имали големи апетити за младежкия национал, който макар и не твърд титуляр, се представи страхотно през миналия сезон.

Информация допълва, че в последния момент баварците са опитали офанзива, и то докато Ден Берг е минавал медицинските прегледи в базата на Ливърпул. Опитите на Байерн обаче не са дали резултат, като самият играч е бил категоричен в желанието си да играе за новия европейски клубен шампион.

Както е известно, талантът е първият трансфер на мърсисайдци през това лято. Наскоро пък излезе информация, че халф на Реал Мадрид е бил предложен на Ливърпул, но Клоп казал "не" (подробности по темата четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички