"Много вероятно е Фекир да заиграе в Испания, или Италия, Англия не е вариант"


"Много вероятно е Фекир да заиграе в Испания, или Италия, Англия не е вариант"
Снимка: Guliver/GettyImages

1971 0

Все по-малка става вероятността Ливърпул отново да опита да привлече Набил Фекир от Лион. През миналото лято мърсисайдци в последния момент се отдръпнаха от сделката, която се считаше за сигурна. През това лято "червените" не са пускали нова оферта за френския национал, като според главния редактор на отдел "Футбол" в "RMC Sport" Мохамед Бухафси, много по-вероятно е световният шампион да продължи кариерата си в Испания или Италия.

"Когато е ставало въпрос, пред мен винаги е отричано, че ще има нова оферта от Ливърпул за Набил Фекир. Към момента няма конкретна активност към Фекир. Доста уникална ситуация е тази в момента - нито един голям отбор няма интерес към него. Той направи страхотен сезон, а може много повече. За да го защитя, ще кажа, че е много трудно да направиш силен сезон, след като си спечелил Шампионска лига. 

В днешно време клубовете гледат по разичен начин на футбола, особено за позицията, на която той играе. Големите тимове търсят играчи, които да могат да контра атакуват. Реал Мадрид с Винисиус, Ливърпул има интерес към Пепе, Байерн Мюнхен се интересува от Пепе, Лерой Сане и Хъдсън-Одой. Днес се търсят играчи, които да се ориентират бързо в атака. Фекир не е такъв играч, а 10-ките във футбола все по-рядко и по-рядко се ползват в различните тактики. 

Той играч с огромен талант. Смятам, че е по-вероятно той да премине в отбор от Испания или Италия, но не в Англия. Изненадващо е за мен, че през този сезон има по-малко интерес към него, от колкото в предишни години", сподели Бухафси.

Днес пък се появи новината, че спряганият за трансферна цел №1 на Ливърпул всъщност няма нищо общо с клуба от "Анфийлд". Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички