Ливърпул е все по-близо до бивш играч на Юнайтед


Ливърпул е все по-близо до бивш играч на Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

4910 0

Все повече се увеличават слуховете, че ръководството на Ливърпул иска  да привлече бившия играч на Манчестър Юнайтед Мемфис Депай. Самият футболист публикува в социалните мрежи видео как ще се качва на червен самолет с текст „Мерси, Лион”.

Това бе достатъчно, за да се свърже отново името му с мърсисисайдци. Мърсисайдци подготвят резервен вариант за своята атака, тъй като една от звездите на тима в предни позиции - Садио Мане, е спряган за трансфер в тима на Реал Мадрид. Ако сенегалецът премине през лятото на "Сантяго Бернабеу", то една от опциите пред мениджъра Юрген Клоп ще бъде именно бившата "седмица" на "червените дяволи".

Скаути на Ливърпул са гледали острието на френския тим по време на мача с Олимпик Марсилия преди две седмици, пишат медиите във Франция. Той премина в Лион през лятото на 2017-а година за 16 милиона паунда и възвърна именно там добрата си форма, като през този сезон той има 12 гола и 15 асистенции на сметката си във всичките надпревари.

Според слуховете Барселона ще се опита да привлече една от звездите на Ливърпул. Вижте кого са харесали в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички