Любопитно: Вратарят на Уотфорд има повече точни удари от Джеси Лингард


Любопитно: Вратарят на Уотфорд има повече точни удари от Джеси Лингард
Снимка: Getty Images/Guliver

2336 0

Вратарят на Уотфорд Бен Фостър вече има повече точни удари от нападателя на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард. Фостър беше на път да реализира драматичен изравнителен гол срещу Челси късно в добавеното време на мача, но само добрата намеса на Кепа спря вратаря да се превърне в герой за своя отбор.

В същото време звездата на "червените дяволи" Лингард все още не е нанесъл точен удар във Висшата лига. 26-годишният футболист има четири удара през този сезон, но нито един от тях не се е оказал точен. Лингард през този сезон среща трудности да попадне в титулярния състав на Оле Гунар Солскяер, а за това очевидно има причина.

Въпреки това Лингард има на сметката си осем мача в английския шампионат, както и още пет мача в други турнири. За момента Джеси Лингард е регистрирал само една асистенция, постигната в Карабао Къп. През миналия сезон Лингард изигра 36 мача, в които вкара 5 гола и записа 4 асистенции.

Междувременно се появиха информации, че ръководството на Юнайтед има нова трансферна цел, като е подготвило 80 милиона за нея (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички