Жозе Моуриньо: Ливърпул е по-добър отбор от Манчестър Юнайтед


Жозе Моуриньо: Ливърпул е по-добър отбор от Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

3954 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна очевидната разлика между неговия отбор и Ливърпул. Мърсисайдци спечелиха категорично с 3:1 сблъсък №1 в английския футбол и за първи път от 2014 година спечели мач от Висшата лига срещу големия си съперник.

"Те (Ливърпул) са по-добрият отбор. Не можем да играем с техния интензитет, не можем да смогнем на тяхната преса. Доказаха, че са по-добри от нас и в тази среща, въпреки че е трудно да приемем загуба с такива два гола", каза Жозе Моуриньо, припомняйки че и двата гола на Шакири бяха след рикошет в крак на защитник.

"Нямаше как да се справим с тях в началните минути - пресираха ни много сериозно. Постепенно мачът се успокои, а защитниците им почнаха да стрелят отдалеч и да пращат топката сред феновете. Лошото е, че точно в тези моменти ни вкараха тези два гола.

Ако искате да говорим за късмет, нека насочим вниманието си към 2-ия и 3-ия гол, който ни вкараха. Нашият гол падна след отлична атака. Да, вратарят им допусна грешка, но това е "полугрешка" за мен", каза още Моуриньо, който не беше никак доволен от реализираните с късмет попадения на швейцарския национал. Специалния беше попитан и как може Юнайтед да навакса изоставането си от лидерите.

"Какво имате предвид да ги поправим? Да спечелим титлата? Разбира се, че не можем. Все още можем да завършим четвърти, но няма да е лесно. Със сигурност ще завършим в топ 6, но можем да стигнем до четвъртото място. Сега гледаме към петото, а по-късно към четвъртото".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички