Кога и къде да гледаме жребиите за Шампионска лига и Лига Европа?


Кога и къде да гледаме жребиите за Шампионска лига и Лига Европа?
Снимка: Getty Images / Guliver

3203 0

Двата най-големи европейски клубни турнира Шампионска лига и Лига Европа отсяха най-добрите отбори на Стария континент от груповите фази, а сега предстои жребият за финалистите в турнира. Елиминационният етап започва през февруари, а какво ще отредят урните - очакваме да разберем днес.

Фазата на директните елиминации на Шампионска лига предвещава футболни срещи от най-висок калибър, като във втора урна стоят отбори като Ливърпул и Рома, които достигнаха до полуфиналите в миналогодишното издание на турнира. Атлетико Мадрид, Тотнъм и Манчестър Юнайтед допълват картината във втора урна, а пълното разпределение по урните може да откриете в този материал.

В Лига Европа ни очакват не по-малко вълнуващи двубои. Европейски грандове като Арсенал, Челси и Севиля очакват своите опоненти, срещу които ще трябва да се изправят на пролет. За разлика от Шампионска лига, където отборите във фазата на директните елиминации са 16, в Лига Европа отборите са 32 на брой и започват от 1/16-финали. Пълното разпределение по урни в Лига Европа може да откриете в този материал.

Жребият за Шампионска лига в днешния ден ще бъде изтеглен първи по програма. Той стартира от 13 часа, като ще бъде излъчен пряко в ефира на три телевизионни канала - BTV Action, MAX Sport 3 и Eurosport 1. Вторият по големина европейски клубен турнир Лига Европа ще бъде излъчен единствено в ефира на Eurosport 1, като започва от 14 часа. Жребиите може да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички